Inauguració nou web del C.N. Reus Ploms

El Club de Natació Reus Ploms ha tornat a confiar en la nostra empresa per renovar el seu web. A aquesta entitat, fundada al 1918 a Reus, li calia actualitzar la seva web per adaptar-se als nous usos i tecnologies. La seva antiga web del 2009 havia donat un bon servei i era la seva eina principal de contacte, tant amb els socis com amb externs, que volien consultar competicions, horaris i actes organitzats en aquest Club.

Ara la nova web es “responsive” i adapta el contingut a qualsevol dispositiu i mida de pantalla, el que facilita la seva consulta en mòbils i tauletes. S’ha actualitzat el disseny general de la pàgina per fer-la més visual, més clara i intuïtiva. Estem satisfets amb el resultat, el client l’ha valorat molt bé i han augmentat les visites, esperem tindre la seva confiança per a futurs projectes.

Galgos de La Mancha

El fet de ser una micro empresa ens fa ser realistes sobre les nostres possibilitats. Per això, a l’hora de voler celebrar d’alguna manera els nostres més de 10 anys de vida, vam pensar que seria bonic implicarnos en un projecte que ens toqués d’aprop.

Per aquest motiu vam respondre a la petició de Galgos de La Mancha per fer la seva web. La veritat és que des de l’inici l’ilusió va ser totalment compartida i estem contents d’haver col·laborat modestament, amb la nostra feina. És una sort colaborar amb una associació com aquesta que desinteressadament salva i s’implica personalment en el rescat d’aquests impressionants animals.

Estem segurs que la nostra forma de celebrar el 10è aniversari no ha sorprès a tots els clients i amics que hem anat fent al llarg dels anys, així que els volem reconèixer la seva part de responsabilitat en aquest projecte de Galgos de La Mancha. Felicitats a tots/es !!!

www.galgosdelamancha.org

Felicitats Teno Activo

Volem felicitar als nostres clients i amics de TENO ACTIVO, que han rebut un merescut premi a “La Iniciativa Empresarial innovadora y sostenible en el medio Rural” que atorga la Fundación Tenerife Rural en la seva 6a. edició.

Aquesta Fundació te per objecte reconèixer la trajectòria d’aquelles persones o entitats que hagin destacat per la seva aportació a la conservació de la diversitat agrícola i ramadera, al manteniment de les pràctiques agràries tradicionals d’alt valor ambiental, a la conservació del patrimoni rural vinculat a l’activitat agrària i al rescat i difusió de les tradicions de Tenerife. Alhora que, en cada convocatòria, es reconeixen les iniciatives empresarials innovadores que contribueixin al desenvolupament sostenible del món rural de Tenerife.

Enhorabona !

http://www.tenoactivo.com