Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tarragona Disseny Web

Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tarragona

L’Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tarragona va contactar amb nosaltres per a crear la seva nova web. Durant l’execució del projecte sempre hem rebut una resposta immediata i positiva dels nostres contactes en la Junta de Govern, la Marta López i el Pepe Farré. En tot moment hem treballat encomanats del seu entusiasme i dedicació.

El resultat ha estat una imatge actualitzada i una web molt activa, amb un disseny adaptat a tot tipus de dispositius, que compleix la seva funció essencial informativa. També ens satisfà saber que els membres del Col·legi l’han rebut molt positivament.

Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tarragona Disseny Web

Enllaços al projecte Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tarragona

Informació sobre el client

El Col·legi de Procuradors de Tarragona que comprèn l’àmbit territorial dels partits judicials de Tarragona, Valls i El Vendrell. Està format per un nombre de col·legiats que conformen un col·lectiu, que gaudeix de membres veterans amb una valuosa experiència, fins a joves col·legiats amb força empenta innovadora.

Per tal d’assolir tots junts els nous reptes de la professió, està en el present i en un futur no gaire llunyà. Tenint tots ells com a consigna, donar un bon servei de gestió davant els òrgans judicials al ciutadà en la seva representació i amb un esperit de col·laboració i companyonia amb els lletrats designats per ells.

Serveis

Una de las peces claus de la nostra activitat professional són els serveis d’administració que ofereix el Col·legi, tant des de la seu central a Tarragona com des de la delegació de El Vendrell o la de Valls. Donant suport als nostres membres, col·laboració amb les institucions públiques i estreta relació amb els òrgans judicials.

Tot aquest potencial humà està al servei de l’activitat jurídica de Tarragona, Valls i El Vendrell per afrontar els reptes que la societat té en l’actualitat.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *