Disseny web a Tarragona – Adaptem webs a tots els dispositius

Disseny web a Tarragona

 

A Mandígit Disseny web a Tarragona recomanem adaptar les webs a tots els dispositius. El web ha evolucionat molt més enllà dels navegadors d’escriptori i és necessari fer servir un disseny que adapti el contingut a qualsevol mida de pantalla o dispositiu. Els nostres projectes estan dissenyats per a ser compatibles amb els navegadors mòbils, tauletes, i ordinadors d’escriptori. Utilitzem les eines i els millors estàndards d’Internet per assegurar la compatibilitat amb tots els navegadors i dispositius. Des del iPhone a l’iPad i tota la resta, el seu lloc es veurà a qualsevol dispositiu tal com es va dissenyar.

A Mandígit Disseny web a Tarragona recomanem:

Cada dia, més i més persones utilitzen els seus telèfons intel·ligents i les tauletes per accedir al contingut del web. Aquesta tendència no mostra signes de disminuir i la pressió està augmentant per als propietaris de llocs web tradicionals que s’han d’adaptar a la gran varietat de dispositius i mides de pantalla.

A Mandigit recomanem construir una aplicació multiplataforma, un únic lloc web que s’adaptarà a qualsevol dispositiu. Per aconseguir-ho utilitzem tècniques de codificació especials que fan que una pàgina web s’ajusti automàticament a la resolució de la pantalla, per donar la millor experiència de navegació a l’usuari.

Més informació:

Si esteu a punt d’iniciar un projecte i trobeu interessant el nostre procés, envieu-nos una nota o truqueu-nos al telèfon 626 575 444 o al mail: info@mandigit.com. A Mandígit oferim un servei web integral que inclou el registre de domini, contractació de l’hospedatge, disseny web, manteniment i posicionament SEO a Google i principals cercadors d’Internet.

Estarem encantats de respondre a totes les vostres preguntes.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *