Adhesiu Unió de Botiguers de Reus UBR

Nou identificador d’establiment associat a Unió de Botiguers de Reus

Ens van encarregar la renovació de l’adhesiu identificatiu dels establiments associats de la Unió de Botiguers de Reus – UBR. El model anterior era més clàssic, el nou disseny segueix la línia d’estil colorit i molt visual de la nova identitat corporativa que vam crear recentment, coincidint amb la renovació del seu web. Alhora, hem afegit noves característiques per aconseguir els dos objectius principals: destacar la qualitat i cridar l’atenció dels clients que passen pel davant de cada establiment UBR.

Des de fa uns dies la majoria d’associats a la UBR ja el tenen ben visible als seus establiments i ha tingut molt bona acollida.

Clica per veure el projecte web de la Unió de Botiguers de Reus.

Imatge gos web Animalados

Animalados

Imatge gos web Animalados

En aquest cas, a Animalados els hi calia un canvi en el disseny i el format de la web. Volien un millor accés als continguts, més clar i ràpid, alhora que fos fàcilment consultable via tablet o telèfon mòbil.

El nostre repte era fer un traspàs rigorós de tots els continguts, articles i entrevistes de qualitat de tots els anys anteriors, que donen una visió real, curosa i professional del món animal.

Contents de treballar amb en Jordi Mumbrú i el seu equip, i haver obert una porta a una lectura setmanal sempre interessant d’Animalados.

Agraïm la seva feina, molt necessària per a qualsevol persona que vulgui conèixer amb profunditat el món animal i les solucions i propostes més ètiques i responsables en el tracte entre totes les espècies.

Fes clic aquí per a visitar Animalados.com

Masons Fruits Mandigit Disseny Web

Masons Fruits

El projecte de disseny web per a Masons Fruits ha consistit en adaptar a CMS WordPress els continguts de l’antiga web, programada en Flash, per poder-la veure a tots els dispositius i mides de pantalla. Amb aquesta nova programació facilitem el procés d’indexació del SEO als principals cercadors. També hem aprofitat el canvi per instal·lar un certificat SSL i convertir Masons Fruits en una web segura.

Els continguts es mostren de forma clara i neta, amb el catàleg de productes ben visible. D’aquesta manera l’usuari accedeix a la informació de forma ràpida i directa. Hem agilitzat la navegació per fer més còmode la consulta d’informació, especialment en dispositius mòbils.

Masons Fruits és una empresa de Reus que comercialitza més de 20 tipus de fruita seca d’alta qualitat en diferents formats. Especialitzada en l’elaboració, importació, exportació i distribució de fruita seca. Gràcies a la constància i l’experiència acumulada en el maneig d’aquest mercat, els ha situat com a exponent d’empresa de la Fruita Seca.

Projecte Aprende a escuchar tu cuerpo Quim Vicent

Aprende a escuchar tu cuerpo – Quim Vicent

Aprende a escuchar tu cuerpo - Quim Vicent

Va ser fruit d’un cumul de casualitats que, a través de la nostra bona amiga Emma, ens vam assabentar que en Quim Vicent estava cercant una empresa de disseny web per a fer una landing del seu llibre “Aprende a escuchar tu cuerpo“.

La landing inicial va passar a ser una web quan vam veure la quantitat i qualitat de material que hi podiem incloure. A més, mai ens podem negar a fer una feina que té una finalitat tant noble com la de recaptar fons per una ONG com Pallapupas, que vol divertir als nens ingressats a unitats pediàtriques.

Per això, tot i tenir un molt curt termini per a desenvolupar la feina i una data límit vinculada a una presentació oficial, vam fer tot el possible per completar-la a temps.

Estem encantats amb aquest projecte, amb la manera com en Quim Vicent li dedica tot el temps i esforços per ajudar a Pallapupas. Sentim un orgull molt gran al poder treballar amb gent tant implicada.

Gràcies a vosaltres !!

Disseny pàgines web a Tarragona

Disseny web a Tarragona – Adaptem webs a tots els dispositius

Disseny web a Tarragona

 

A Mandígit Disseny web a Tarragona recomanem adaptar les webs a tots els dispositius. El web ha evolucionat molt més enllà dels navegadors d’escriptori i és necessari fer servir un disseny que adapti el contingut a qualsevol mida de pantalla o dispositiu. Els nostres projectes estan dissenyats per a ser compatibles amb els navegadors mòbils, tauletes, i ordinadors d’escriptori. Utilitzem les eines i els millors estàndards d’Internet per assegurar la compatibilitat amb tots els navegadors i dispositius. Des del iPhone a l’iPad i tota la resta, el seu lloc es veurà a qualsevol dispositiu tal com es va dissenyar.

A Mandígit Disseny web a Tarragona recomanem:

Cada dia, més i més persones utilitzen els seus telèfons intel·ligents i les tauletes per accedir al contingut del web. Aquesta tendència no mostra signes de disminuir i la pressió està augmentant per als propietaris de llocs web tradicionals que s’han d’adaptar a la gran varietat de dispositius i mides de pantalla.

A Mandigit recomanem construir una aplicació multiplataforma, un únic lloc web que s’adaptarà a qualsevol dispositiu. Per aconseguir-ho utilitzem tècniques de codificació especials que fan que una pàgina web s’ajusti automàticament a la resolució de la pantalla, per donar la millor experiència de navegació a l’usuari.

Més informació:

Si esteu a punt d’iniciar un projecte i trobeu interessant el nostre procés, envieu-nos una nota o truqueu-nos al telèfon 626 575 444 o al mail: info@mandigit.com. A Mandígit oferim un servei web integral que inclou el registre de domini, contractació de l’hospedatge, disseny web, manteniment i posicionament SEO a Google i principals cercadors d’Internet.

Estarem encantats de respondre a totes les vostres preguntes.

Unió Botiguers de Reus Disseny Web

Unió de Botiguers de Reus

La Unió de Botiguers de Reus ha estat un projecte engrescador i un gran repte. El seu lloc web feia temps que demandava una actualització completa i un canvi d’imatge. Gràcies al nou disseny s’afavoreix la dinamització i promoció de l’oferta comercial de Reus, objectiu fonamental de la UBR.

Volem agrair al David de la UBR la seva implicació en el projecte, facilitant-nos imatges i material gràfic, per a oferir la millor imatge dels associats. Enhorabona !!!

Enllaços al projecte Unió de Botiguers de Reus

Unió de Botiguers de Reus Disseny Web

Informació sobre el client

La Unió de Botiguers de Reus és l’associació de tots els comerciants de Reus i del seu terme municipal. La seva voluntat és animar tots els establiments comercials de la ciutat a formar-ne part, per tal d’enfortir la representativitat del sector allà on sigui necessari.

Aquesta corporació professional és independent, exclusiva i reconeguda per les institucions locals i nacionals, i també pels poders públics.

L’eix fonamental de les seves actuacions és la representació, defensa i promoció dels seus associats i de la seva activitat comercial en un àmbit de competència entre ciutats i en un entorn de proliferació de grans àrees comercials. Vol ser una entitat decisiva en la transformació del concepte comercial de la ciutat de Reus, amb la voluntat de mantenir, alhora, el model que ens és propi enfront d’altres de forans.

Història

L’activitat de la UBR es va iniciar l’any 1975. El 1976 es van fer unes conferències al Centre de Lectura dedicades al comerç local en una de les quals els ponents van ser Xavier Amorós, Antoni Baiges, Josep Pujol i Tomàs Barberà.

D’aquestes conferències en va sortir una junta gestora de trenta persones, que va marcar les pautes del que havia de ser la Unió de Botiguers de Reus. Per una banda defensar els interessos professionals, i intervenir també en tot el que feia referència al creixement i al moviment de ciutat.

Les unions de botiguers existents en aquell moment eren simplement comercials, s’associaven per comprar o per obtenir uns preus més avantatjosos.

Més de 200 botiguers de la ciutat van donar suport a la creació de la Unió i la junta general fundacional es va fer el 14 de juliol de 1976, a la casa sindical de Reus (antic edifici del sindicat vertical). El seu nom fou llavors Associació sindical de comerciants detallistes de Reus.

El 18 de març de 1977 es va elegir Josep Abelló com a president. L’associació reusenca va impulsar la creació d’entitats del mateix estil en altres municipis fins a aconseguir la fundació d’una Unió de Botiguers de Catalunya el 1978, que més endavant va desaparèixer. D’allà en sortí la Confederació de Comerç de Catalunya.

Actualment, la Unió de Botiguers de Reus té uns 200 comerços associats.

Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tarragona Disseny Web

Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tarragona

L’Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tarragona va contactar amb nosaltres per a crear la seva nova web. Durant l’execució del projecte sempre hem rebut una resposta immediata i positiva dels nostres contactes en la Junta de Govern, la Marta López i el Pepe Farré. En tot moment hem treballat encomanats del seu entusiasme i dedicació.

El resultat ha estat una imatge actualitzada i una web molt activa, amb un disseny adaptat a tot tipus de dispositius, que compleix la seva funció essencial informativa. També ens satisfà saber que els membres del Col·legi l’han rebut molt positivament.

Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tarragona Disseny Web

Enllaços al projecte Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tarragona

Informació sobre el client

El Col·legi de Procuradors de Tarragona que comprèn l’àmbit territorial dels partits judicials de Tarragona, Valls i El Vendrell. Està format per un nombre de col·legiats que conformen un col·lectiu, que gaudeix de membres veterans amb una valuosa experiència, fins a joves col·legiats amb força empenta innovadora.

Per tal d’assolir tots junts els nous reptes de la professió, està en el present i en un futur no gaire llunyà. Tenint tots ells com a consigna, donar un bon servei de gestió davant els òrgans judicials al ciutadà en la seva representació i amb un esperit de col·laboració i companyonia amb els lletrats designats per ells.

Serveis

Una de las peces claus de la nostra activitat professional són els serveis d’administració que ofereix el Col·legi, tant des de la seu central a Tarragona com des de la delegació de El Vendrell o la de Valls. Donant suport als nostres membres, col·laboració amb les institucions públiques i estreta relació amb els òrgans judicials.

Tot aquest potencial humà està al servei de l’activitat jurídica de Tarragona, Valls i El Vendrell per afrontar els reptes que la societat té en l’actualitat.

 

Logo Grup Animalista Torrelles

Grup Animalista Torrelles

Logo Grup Animalista Torrelles

Degut a l’estat d’abandonament dels gats de carrer a Torrelles de Llobregat, un petit grup de dones es van decidir a fer tot el possible per a millorar-los la vida i van constituir-se en associació creant el Grup Animalista Torrelles. Iniciaren un coratjós projecte de cens, alimentació, esterilització, cura i atenció veterinària a tots els gats de la zona, contant solament amb els seus propis recursos econòmics.

Com sol passar, amb el cens inicial, van topar-se amb la crua realitat, la població felina era molt més nombrosa del que es pensaven, i el seu projecte es va multiplicar exponencialment.

Mandígit va col·laborar donant un cop de mà creant el disseny del seu logo corporatiu. Aquest logo les identifica com a animalistes i, específicament, com a associació felina de Torrellles de Llobregat.

Les animem a seguir endavant en aquest projecte social animalista que les honora. Ànims !!!!

Enllaços al Grup Animalista Torrelles

Informació de l’Associació al web de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Facebook

Club Natació Reus Ploms Disseny Web Reus

Inauguració nou web del C.N. Reus Ploms

El Club Natació Reus Ploms ha tornat a confiar en la nostra empresa per renovar el seu web. A aquesta entitat, fundada al 1918 a Reus, li calia actualitzar la seva web per adaptar-se als nous usos i tecnologies. La seva antiga web del 2009 havia donat un bon servei i era la seva eina principal de contacte, tant amb els socis com amb externs, que volien consultar competicions, horaris i actes organitzats en aquest Club.

Ara la nova web es “responsive” i adapta el contingut a qualsevol dispositiu i mida de pantalla, el que facilita la seva consulta en mòbils i tauletes. S’ha actualitzat el disseny general de la pàgina per fer-la més visual, més clara i intuïtiva. Estem satisfets amb el resultat, el client l’ha valorat molt bé i han augmentat les visites, esperem tindre la seva confiança per a futurs projectes.

Club Natació Reus Ploms Disseny Web Reus

Enllaços al projecte Club Natació Reus Ploms

Imatge galgo llebrer Galgas del Mar

Galgas del Mar

El fet de ser una micro empresa ens fa ser realistes sobre les nostres possibilitats. Per això, a l’hora de voler celebrar d’alguna manera els nostres més de 10 anys de vida, vam pensar que seria bonic implicar-nos en un projecte que ens toqués de prop.

Per aquest motiu vam respondre a la petició de Galgas del Mar per fer la seva web. La veritat és que des de l’inici la il·lusió va ser totalment compartida i estem contents d’haver col·laborat modestament, amb la nostra feina. És una sort col·laborar amb una associació com aquesta que desinteressadament salva i s’implica personalment en el rescat d’aquests impressionants animals.

Estem segurs que la nostra forma de celebrar el 10è. aniversari no ha sorprès a tots els clients i amics que hem anat fent al llarg dels anys, així que els volem reconèixer la seva part de responsabilitat en aquest projecte de Galgas del Mar. Felicitats a tots/es !!!

www.galgasdelmar.com